Dodatna oprema za mobilne telefone

Telefoni so zelo uporabni pripomočki, ki nam olajšajo in tudi popestrijo življenje. Uporabljamo jih kadar hodimo po naravi, čakamo na pregled pri zdravniku, se dolgočasimo na sestankih ali se dolgočasimo doma. Telefoni so stalnica v našem življenju. Kaj pa se zgodi, če nam telefon odpove, se baterija sprazni ali smo na sestanku in ne moremo glasno poslušati glasbe? V teh primerih rabimo dodatno opremo, da nam omogoči vse to. Obstaja dodatna oprema, ki je nujna za neprekinjeno delovanje telefona; prenosna baterija, bluetooth slušalke in zvočniki, ovitki ter brezžični polnilci. 

Prenosne baterije

Prenosne baterije so nepogrešljiva dodatna oprema kadar rabimo telefon, vendar ni blizu vtičnice za polnjenje telefona. Pogosto se nam zgodi, da smo na izletu, kjer veliko fotografiramo. V takšnih primerih pride do velike porabe baterije. Takrat rabimo prenosne baterije. Spodaj naštete so prenosne baterije priznanih znamk:

Poweradd Pilot X7 20000mAh. Najbolj prodajana prenosna baterija na nemškem Amazonu. Baterija ima vgrajeno tudi malo svetilko za takrat ko jo najbolj potrebujemo.

Anker PowerCore Elite 20000mAh. Prenosna baterija priznanega proizvajalca Anker. Istočasno lahko polnite 3 naprave.

Anker PowerCore 5000mAh. Prenosna baterija priznanega proizvajalca Anker. Prenosna baterija je izredno majhna. Lahko jo enostavno nosite po žepih.

Slušalke in zvočniki

Zvočniki na mobilnih telefonih so zelo napredovali v zadnjih letih, vendar še vedno ne dosegajo glasnosti in predvsem kvalitete zunanjih naprav. Če želite boljši zvok za ugodno ceno, potem si oglejte nekaj spodnjih izdelkov.

ENACFIRE E18 Bluetooth slušalke. Slušalke omogočajo do 15 ur poslušanja. Podpirajo pa tudi Bluetooth 5.0 standard.

Panasonic RP-HJE125E-K. Žične slušalke priznanega podjetja Panasonic. Ni boljšega razmerja med ceno in zmogljivostjo.

Anker SoundCore 2 Bluetooth. Prenosni zvočnik znamke Anker omogoča do 24 ur poslušanja glasbe. Prav tako ima zaščito pred vodo (IPX7).

Brezžični polnilci

Zakaj bi iskali polnilce in ukrivljali kabel od telefona, če lahko telefon samo poližite na mizo. Vaš telefon vam bo hvaležen. Pa tudi vedno boste imeli napolnjen telefon. Oglejte si ponudbo spodaj:

NANAMI Qi brezžični polnilec. Najbolj prodajan brezžični polnilec na nemškem Amazonu.

Anker PowerWave brezžični polnilec. Anker ne izdeluje le prenosnih baterij in zvočnikov ampak tudi brezžične polnilce in ta je eden boljših saj ščiti vašo baterijo pred previsokimi temperaturami.

YOOTECH brezžični polnilec. Za to cena prejmete 2 brezžična polnilca in dva USB kabla. Tako je najboljše darilo za njo in njega.

Mogoče vas zanima

Če vas zanimajo mobilni telefoni, si oglejte nekaj priporočil za okoli 200 evrov ali za okoli 500 evrov.