Črni petek, kako se lotiti nakupovalne norije?

Pripravite strategijo, če nameravate kupovati na Črni petek.

Letos pride Črni petek na 29. november. Ampak, če boste čakali samo na Črni petek, boste verjetno zamudili tudi kakšno dobro ceno. Razlog za to je, da veliki trgovci (Amazon, eBay, Big Bang, Mimovrste, itd.) ne čakajo samo na tisti dan, ampak že zdaj (Mimovrste) ponujajo odlične cene na različne izdelke.

Kakorkoli že, če čakate na tisti posebni dan ali pa imate namen izkoristite akcije že prej, se pri nakupovanju splača imeti strategijo. Kje in kaj kupiti izdelek? Koliko sem pripravljen/-a zapraviti? Ali bom nakupoval/-a na spletu ali v sosednji trgovini? O teh zadevah je smiselno razmisliti.

Pred nakupom izdelka pa je smiselno uporabiti tudi primerjalnik cen. Pri nas je najbolj popularen Ceneje.si. Če pa boste kupovali v tujini pa se splača preveriti Geizhals in IDEALO:

ceneje.si
geizhals.at
idealo.de

Amazon, kot največnji spletni trgovec, še ni objavil kakšnih posebnih akcij. Če pa so prejšnja leta kakšen pokazatelj, bodo pri spletnem trgovcu kmalu ponudili posebne akcije. Namreč, Amazon vsako leto odšteva dni do Črnega peta in Spletnega ponedeljka (Cyber Monday), kjer se dnevno pojavljajo odlične cene raznovrstnih izdelkov.

Na tej spletni strani bodo objavljene najbolj nore cene spletnega velikana. Tako bomo pri nakupovanje daril zase ali za druge (božič se bliža) privarčevali kakšen evro ali dva. Vse ponudbe, ki so vredne nakupa, bodo objavljene pod DOBRE CENE.

Če vas zanima več o nakupovanju preko Amazona, si lahko prebere kako se registrirati in koliko je poštnina v Slovenijo.